🎄Ricordando a tutti i piccoli che Babbo Natale esiste davvero abbiamo pensato per loro dei laboratori creativi…🌻
👉 Iscriveteli per non far perdere loro l’occasione di vivere piĂą da vicino questa realtĂ ! 🇫🇮
🎄Ricordando a tutti i piccoli che Babbo Natale esiste davvero abbiamo pensato per loro dei laboratori creativi…🌻
👉 Iscriveteli per non far perdere loro l’occasione di vivere piĂą da vicino questa realtĂ ! 🇫🇮
Con l’aiuto di alcuni grandi amici abbiamo allestito la struttura in stile rustico e raffinato con meravigliosi girasoli, tulle bianco, palloncini, presse di fieno per creare divanetti, centri tavolo, ferri di cavallo porta fortuna e tanto altro. Abbiamo cucinato il giorno precedente tutto l’occorrente da portare in tavola al momento del buffet. La macchina era pronta, una DIANA 6 del 1970, i vestiti erano scelti, il trucco realizzato dalla zia riuscito alla perfezione, l’acconciatura della sorella della sposa a dir poco avvincente, il doppio impianto della musica installato dalle favolose ragazze un vero successo . Tutto appariva essere pronto per il “Sì”.
Sembrava un film a lieto fine e così è stato.
Un giorno indimenticabile rimasto impresso nel cuore di ognuno di noi, gli invitati raccontano ancora di come è stato coinvolgente, colmo di sorprese , romantico, di quanto lavoro si è celato dietro a tutto questo, semplicemente creato con l’amore e l’affetto che si nasconde dietro ai volti delle persone che hanno realizzato insieme a noi tutto questo.
Ancora grazie per aver reso possibile questo giorno !
Per i più curiosi troverete alcune foto ricordo sui nostri social…
Click HERE to connect with the site of Mugello tourism, and discover the events shared.
On the 11 of July we appeared on article in the daily ” Il Filo del Mugello” , we appreciate the work, and give to editorial staff our special thanks.
The 27 of July, 2019, there was an incredible night for tasting our food speciality and taste the wines of Podere Fortuna, a local property with vineyard, that produce mainly Pinot Noir, a typical variety of grapes in Mugello. We take care of our guests, for the dinner we selected the best quality products; for first the entre. Our Chef Claudio Fiorenzano offers battered cod, chips and parsley cream with the wine “Greto alla Macchia”, 2015. For the appetizer we selected Scottona chopped meat, pine nuts, pecorino cheese and fried egg combined with “Coldaia” 2015. For first course, inspired by our territories, there was the “intrigo mugellano” with squid ink, a type of italian pasta, with crunchy sausage, hazelnut and truffle matched with “Fortuni” 2014. The main meal was “bocconcino” pork meat cooked at low temperature with reduction of “Assieve” wine, onion and almonds served with ” 1465″ of the year 2012. For dessert we served our “cantuccini” a type of cookies habitually served with Vin Santo, a fortified wine. A special thanks to attendees for first, and the sommelier Silvia Bacci to explain us the incredible essencies of their wine and endorsed at the event.
This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Strictly Necessary Cookie should be enabled at all times so that we can save your preferences for cookie settings.
If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.
This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.
Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.
Please enable Strictly Necessary Cookies first so that we can save your preferences!
More information about our Cookie Policy